Categorieën

Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting

€549.39  €164.82Korting: 70% korting
 • Model: Sena 0017131
 • 6027 aantal op voorraad
 • Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting_checkout
sena prism tube loop recording Sena Pack , Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting sena gopro session,goede kwaliteit

De 20S is een state-of-the-art motor en powersports Bluetooth communicatiesysteem. De eenheid biedt een glad en aërodynamische ontwerp dat biedt een veelzijdige jog dial dat het gebruiksgemak voor renners maximaliseert.

De 20S beschikt over verschillende industrie eerst voor de motorfiets Bluetooth headset communicatiemarkt. Een industrie eerste is de invoering van Bluetooth 4.0-technologie met dual Bluetooth communicatie modules, een van de meest geavanceerde Bluetooth headsets maken in de markt. De nieuwe Bluetooth-technologie verhoogt de prestaties en betrouwbaarheid van de hoofdtelefoon, terwijl tevens de mogelijkheid bieden voor high-definition audio kwaliteit verhoogd. De geavanceerde Audio Multitasking ™ zorgt voor een naadloze mengsel van inkomende en uitgaande audio maken dat een gemengde audio ervaring ten opzichte van de traditionele onderbreking gebaseerd audiotechnologie van andere Bluetooth-apparaten.

Met de jaren ' 20, kunnen gebruikers Bel handsfree met hun Bluetooth mobiele telefoons, stereo muziek beluisteren of stem instructies van GPS navigatie door Bluetooth draadloos en intercom gesprekken in full-duplex met een passagier of andere renners hebben.

De Sena Smartphone App is beschikbaar voor gebruikers aan download op zowel iPhone en Android smartphones waarmee gebruikers de instellingen van hun 20S aan te passen.

Functies

 • Bluetooth 4.0
 • dual Bluetooth module communicatiesysteem
 • Audio Multitasking ™
 • Multi-way intercom maximaal 8 verbindingen
 • Groep Intercom ™
 • Bluetooth intercom tot 2,0 kilometer (1,2 mijl) *
 • Smartphone App voor iPhone en Android
 • Universele Intercom ™
 • Vergevorderd rumoer Control ™
 • herinneringen van de intuïtieve stem en gesproken opdrachten
 • HD kwaliteit kristalhelder en natuurlijk geluid
 • Bluetooth Audio opname ™
 • Veelzijdige functies met behulp van de technologie van de sensor van de motie
 • Alles-in-één helm klem kit
 • Water resistent voor gebruik in slechte weersomstandigheden
 • Ingebouwde FM-radiotuner met een scan station en opslaan functie
 • Bluetooth pairing voor dual mobiele telefoons
 • Bluetooth headset voor Bluetooth mobiele telefoons
 • Bluetooth stereo headset voor Bluetooth-audioapparaten zoals MP3-spelers
 • Bluetooth stereo headset voor Bluetooth GPS navigatie
 • Firmware-upgrade mogelijk

* in open terrein

Bluetooth 4.0 en Sena de unieke architectuur

De 20S beschikt over een unieke architectuur die gebruik maakt van de industrie eerste dual-module Bluetooth communicatiesysteem, alsook van de industrie eerste Bluetooth 4.0-technologie. De dubbele Bluetooth-module zorgt voor verhoogde flexibiliteit van functies, prestaties en betrouwbaarheid. Met de dual Bluetooth-systeem, kunnen de kenmerken van de 20S werken op hogere capaciteit en een sneller tempo van prestaties. Gebruikers kunnen profiteren van gelijktijdige communicatie door het uitvoeren van meerdere toepassingen (muziek, GPS, mobiele telefoon, intercom) en naadloos overschakelen heen en weer zo nodig. Met de combinatie van de dubbele module Bluetooth systeem en Bluetooth 4.0 is de 20S de meest geavanceerde Bluetooth-communicatie-apparaat in de markt.

Audio Multitasking ™

een belangrijke functie nieuw voor de 20S is de Audio Multitasking. De functie Audio Multitasking kan de audio plaatsvervanger tussen muziek, intercom, FM-radio en telefoon en naadloos intermix en overlappen voor inkomende en uitgaande audio. De Audio Multitasking is een nieuwe functie die de vorige onderbreking vervangt gebaseerd audio functies van afgelopen Bluetooth communicatieapparaten. De nieuwe audio multitasking-functie maakt het meest sluiten-naar-natuurlijke audio geluid tijdens het uitvoeren van meerdere audio functies tegelijkertijd en intelligent.

Bluetooth Audio opname ™

Met het gebruik van de Sena Bluetooth headsets gebruikers de PRISM en Bluetooth Audio Pack toe te voegen hun stem aan de video on-the-fly met behulp van de Bluetooth Audio-opname functie. Toestaand gebruikers om te vertellen van de video gelijktijdig met de opname niet alleen biedt gebruikers een geheel nieuwe ervaring, maar ook vermindert de noodzaak om follow-up audiobewerking verstrekken van real-time audio ervaringen. Samen met één stemopname, gebruikers kunnen ook meerdere personen de mogelijkheid bieden om op te nemen van hun stem commentaar op één centraal gelegen camera met de intercom functie.

Intercom

één van de meest technologisch geavanceerde eigenschappen die Sena Bluetooth biedt haar gebruikers is een fiets-naar-fiets multi-way intercomsysteem met HD kwaliteit stem waardoor voor maximaal acht metgezellen. Met een afstand tot 2,0 km of 1,2 mijl is het systeem de meest betrouwbare en veelzijdige intercom motorfiets systeem. Een extra eigenschap dat maakt de intercom een opvallende functie is intercom groepsbeheer waarmee gebruikers voor het beheren van intercom deelnemers door groep. De intercom is ook aangebracht worden "universele" waardoor het functie naadloze met Sena Bluetooth communicatieapparaten, alsmede communicatie-hoofdtelefoons Bluetooth op de markt.

HD-kwaliteit Audio

Het audiosysteem 20S is opnieuw ontworpen voor high definition (HD) kwaliteit audio die biedt kristalheldere, natuurlijke geluidskwaliteit, en is geïntegreerd met een audio booster bieden voldoende geluidsniveau voor luidruchtige omgevingen. Gebruikers kunnen genieten van een duidelijk en luid niveau van audio met audio stimuleren en verbeterde basis geluid in muziek luisteren, alsmede intercom.

Nieuwe gebruikersinterface

De 20S heeft de nieuwe functies waarmee gebruikers sneller en eenvoudiger toegankelijkheid tijdens het gebruik van de eenheid geïntegreerd. Intuïtieve spraakopdrachten zijn gebouwd in de jaren 20 om renners handsfree controle tijdens het rijden kunnen handhaven. De gesproken opdrachten toestaan renners te bedienen functies zoals meer zonder te nemen hun handen af van de greepstangen intercom verbindingen, mobiele telefoongesprekken en muziek afspelen.

Een andere belangrijke eigenschap die toestaat voor sneller en eenvoudiger toegankelijkheid is de nieuwe interface op basis van motion sensortechnologie voor eenvoudige installatie en koppelen. De motion sensor functie kunt de koppeling van Bluetooth-apparaten met een eenvoudige schudden van de eenheden. De nieuwe functie kan gebruikers besteden minder tijd instellen en eenheden in paren rangschikken en meer tijd hun rit genieten. De motion sensor-functie is ook firmware-upgrade mogelijk te voorzien in extra nog te worden vrijgegeven functies.

Smartphone App

De Sena Smartphone App is beschikbaar voor gebruikers aan download op zowel iPhone en Android smartphones waarmee gebruikers de instellingen van hun 20S aan te passen. De Smartphone App biedt volledige controle over alle apparaat-functies, met inbegrip van de voornaamste configuratie-instellingen, Snelkeuze, en FM-radio preset stations. Met behulp van de Smartphone App gebruikers kunnen verwijzen naar hun Quick Start Guide, alsook blijf up to date op firmware-updates te houden hun 20S lopend op topprestaties. De Smartphone App tevens verstrekken verbruiker voor beheren en groep Intercom verbindingen maken. Met behulp van de app voor het scannen van andere apparaten in de buurt 20S, kan een groep worden gemaakt en opgeslagen. Door gewoon een telefoon met de gebruikers 20S headset in paren rangschikken, kunnen ze Sena Smartphone App gebruiken om hun 20S instellingen rechtstreeks vanuit hun smartphone voor snelle en gemakkelijker instellen en beheer te configureren.

Slanker lichaam

een belangrijke design element van de 20S is haar precisie ontworpen unit met een aërodynamisch ontwerp voor een slanke lichaam dat de jog draaiknop exclusief voor Sena Bluetooth producten ontwikkeld. Het nieuwe ontwerp houdt met de bestaande en de zich ontwikkelende excellentie van de Sena-producten. De jog draaiknop waarmee gebruikers kunnen eenvoudig volume instellen en biedt een eenvoudige drukknop met de mogelijkheid om toegang tot alle functies van het apparaat. De 20S biedt gebruikers met het slank en gestroomlijnd ontwerp dat perfect is voor paardrijden terwijl nog steeds voor gemakkelijke en snelle functionaliteit.

Groep Intercom ™

Nieuw aan de jaren ' 20, zal de groep Intercom functie gebruikers direct maken een multi-way intercom met maximaal zeven extra deelnemers toestaan. Gebruik makend van de Smartphone App, kunnen gebruikers gemakkelijk maken en beheren hun groep Intercom te voorzien in een sneller en eenvoudiger set-up proces.

Sneller in paren rangschikken

De 20S aangenomen de NFC (dichtbij de mededeling van het gebied) motor voor intelligente communicatie. Het laat gebruikers een instant setup-proces door het drastisch verminderen de pairing tijd die nodig is voor de telefoon en intercom. Sena heeft ook een eenvoudige nieuwe proces waardoor gebruikers aan opstelling intercoms door het apparaat eenvoudig te schudden om een Bluetooth-verbinding te maken is gemaakt. De 20S is ontworpen om renners te besteden meer tijd op de weg en minder tijd het opzetten van.

Vergevorderd rumoer Control ™

Samen met de HD kwaliteit audio de 20S komt uitgerust met geavanceerde Noise Control technologie, een nieuwe functie op de Sena Bluetooth product line-up. De technologie van het lawaai controle onderdrukt efficiënt het geluid van de wind van motorrijden zonder te vervormen originele stem tijdens intercom gesprek. The Advanced Noise Control ™ helpt om audio onderbrekingen zoals wind en buiten elementen uit de omgeving.

Ontworpen voor paardrijden

De 20S speciaal is vastgesteld om te voldoen aan de behoeften van renners en omvat alle functies die ze zoekt terwijl op de weg. De 20S is ontwikkeld met een all-in een klem die het mogelijk maakt voor veelzijdige helm montage systemen voor meer flexibele en gemakkelijk om te schakelen van mogelijkheden.

De 20S beschikt ook over een dual microfoon een binnen de helm voor intercomfunctie en anderzijds over de klem voor het beluisteren van milieu-geluid zonder opstijgen van de helm. De dubbele microfoon breidt het gebruik voor de rider en blijft om hun ervaring te verbeteren.

De meest interoperabele communicatiesysteem

vanwege Sena de deskundigheid in de technologiesector Bluetooth, Sena eenheden die zeer compatibel met andere Bluetooth-apparaten in de markt zijn, met inbegrip van smartphones, MP3 spelers, GPS, evenals aanvullende Bluetooth communicatiesystemen met behulp van universele Intercom heeft ontwikkeld. Verstrekt eenheden met de mogelijkheid om gemakkelijk pair en functie naadloos met andere Bluetooth-apparaten breidt de gebruikerservaring en vermindert eventuele beperkingen als gevolg van technologische complicaties.

specificaties

 

Algemene

 • Gesprekstijd: 13 uur
 • Stand-by tijd: 10 dagen
 • afmetingen (belangrijkste module): 94,7 x 48.3 x 25,5 mm (3.7 in x 1.9 in x 1.0 in)
  • Spreker: stuurprogramma eenheid 36 mm – dikte 6.5 mm
  • Boom microfoon lengte: 190 mm
  • Draad lengte tussen sprekers: 555 mm
 • Gewicht (module): 60 g (2.11 oz)

Bluetooth

 • Bluetooth 4.0
 • Headset-profiel (HSP)
 • Hands-Free Profiel (HFP)
 • Advanced Audio Distribution-profiel (A2DP)
 • Audio Video Remote Control-profiel (AVRCP)

Intercom

 • Afstand (intercom) werken: tot 2,0 km (1,2 mijl) in open terrein

Audio

 • Ingebouwde SBC Codec
  • Vergevorderd rumoer Control ™
  • Breed volumeregeling
  • Bemonsteringsfrequentie: max. 48kHz (DAC)
 • Ingebouwde brede band Codec (HFP)
  • Bemonsteringsfrequentie: max 16 kHz

FM-Radio

 • Ingebouwde FM-radio met RDS AF (Radio Data System alternatieve frequenties)
 • Radio regio: wereldwijd
 • Radiofrequentie specificaties: 64 ~ 108MHz
 • 10 voorkeurzender geheugen met automatische scan-functie
 • Radio op tijd: 8 ~ 10 uur

Batterij

 • Oplaadtijd: 2,5 uur
 • Type: Lithium polymeerbatterij

Certificaten

 • CE-, FCC, IC

Omvat:

 • Sena 20S - regeleenheid
 • Klem montering met verwisselbare bekabelde en boom microfoon; d-boom mike en stereo-luidsprekers
 • Zelfklevende Padhouder (alternatief voor klem mount)
 • USB-kabel
 • Stereo aansluitkabel (met jack plug)
 • 2 x haak-en-loop stickers voor de bevestiging van de luidsprekers in de helm
 • Hexadecimale sleutel
 • instructies voor gebruik

Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Sena 20s Dual Pack bestellen winkel Rotterdam,sena gopro bluetooth backpack,korting
Copyright © 2019 www.halescustomcabinets.com. Powered by halescustomcabinets.com